Secretele unei omlete perfecte, pe care nimeni nu le-a dezvaluit vreodata

Data: 12/05/2016
Secretele unei omlete perfecte, pe care nimeni nu le-a dezvaluit vreodata
loading...

Omletele fac parte din asa-numitele gustari rapide. Hrana lor rapida, diversitatea, gustul lor excelent si aspectul lor frumos sunt capabile sa satisface gustul cel mai pretentios.

Iata cateva mici secrete ca sa faci omleta perfecta.

Secretul cel mare este ca la fiecare doua oua intregi sa adaugi un galbenus in plus. Din albusul ramas poti face separat o omleta de albus, pentru aceeasi masa. Al doilea truc este sa nu bati ouale prea mult. Trebuie batute cu furculita, doar cat sa se omogenizeze.

Nu prajii ompleta intr-o tigaie cu diametru mare pentru ca se va usca si o sa fie fara gust. Omleta se face la fel de bine in tigai antiaderente fie ca folosesti sau nu ulei.

Un al secret este sa pui verdeturi in omleta, boabe de mazare, boabe de porumb sau rosii in ulei, taiate in bucatele. Nu folosi rosii crude in omleta pentru ca sunt prea zemoase si strica omleta.

Omleta perfecta merge insa cu ardei gras, rosu sau verde, tocat in bucatele mici. Legumele se pun mereu in tigaie cu doua minute inainte de a pune ouale batute, scrie revista Femeia.

Amesteca in omleta in tigaie, pentru ca omleta sa se desfaca in bucatele pufoase.

Nu in ultimul rand exista si un alt ingredient secret care iti va garanta, de fiecare data, ca vei avea omleta PERFECTA. Este vorba despre… amidon! Fie ca este de porumb sau din cartofi, acest agent de îngrosare face minuni pentru omleta cea de toate zilele. Se pune cam jumatate de lingurita pentru fiecare ou in parte.

loading...
Secretele unei omlete perfecte, pe care nimeni nu le-a dezvaluit vreodata
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...