Secretele celui mai bun GRATAR dezvaluite de Chef Sorin Bontea, Scarlatescu si Florin Dumitrescu

Data: 05/06/2016
Secretele celui mai bun GRATAR dezvaluite de Chef Sorin Bontea, Scarlatescu si Florin Dumitrescu
loading...

Invitati in emisiunea lui Dan Negru, la „Te pui cu blondele”, cei trei chefi de la show-ul culinar „Chefi la cutite”, au fost intrebati care sunt secretele celui mai bun gratar.

N-au stat prea mult pe ganduri si au spus fiecare cam ce aveau de zis.

Primul secret pentru un gratar ca la carte, ar fi sa pui sare grunjoasa. Carbunii se pun dupa lemne, nu cinvers. Daca vrem ca jarul sa tina toata ziua, se pun carbunii si se taseaza bine cu o lopata. Dati foc dintr-o parte si astfel ve-ti avea gratarul incins permanent. Cand ei se termina repetati procedura.

Trebuie sa fim atenti ce carne punem pe gratar. „Cea mai buna carne e aia pe care o ai” a ras chef Scarlatescu. Nu invartiti carnea pe gratar des, numai daca e tocata. Daca nu, lasati-o sa se gateasca. Si cel mai important lucru este sa punem sarea la urma.

foto: pixabay

loading...
Secretele celui mai bun GRATAR dezvaluite de Chef Sorin Bontea, Scarlatescu si Florin Dumitrescu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...