A taiat un cartof si a frecat gratarul cu el. Motivul pentru care a facut asta e genial

Data: 20/05/2016
A taiat un cartof si a frecat gratarul cu el. Motivul pentru care a facut asta e genial
loading...

Multi oameni vor fi de acord ca nu exista nici o modalitate mai buna si mai sanatoasa decat sa pregateasca mancarea pe gratar. In plus este un lucru distractiv in aer liber alaturi de familie sau prieteni.

Atunci cand incercati doar sa mancati sanatos, sa va relaxati si sa petreceti timpul cu cei dragi, unul dintre lucrurile cele mai enervante care se poate intampla este mancarea sa se lipeasca pe gratar.

Din fericire, acest lucru poate fi prevenit. Cei mai multi oameni, in scopul de a preveni lipirea va incerca sa unga gratarul cu grasime. Dar acest lucru nu va functiona. Cea mai buna metoda este de a utiliza un cartof. Se taie un cartof in jumatate si se infige o furculita in el.

Odata ce gratarul s-a incalzit, se freaca cu partea taiata a cartofului barele gratarului. Dupa ce faceti asta de cateva ori, veti auzi un sunet de sfarait. Perfect.

Acest truc functioneaza, deoarece amidonul creeaza o bariera intre alimente si gratar. Un alt avantaj este ca cartoful nu contine substante chimice nocive, ca spray-urile cu ulei.

Frecati cu o jumatate de cartof gratarul de fiecare data cand vreti sa obtineti o masa gustoasa, sanatoasa si fara pic de arsura.

loading...
A taiat un cartof si a frecat gratarul cu el. Motivul pentru care a facut asta e genial
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...