5 greseli pe care le facem toti cand fierbem macaroane si spaghete. Si tu le faci de fiecare data!

Data: 27/04/2016
5 greseli pe care le facem toti cand fierbem macaroane si spaghete. Si tu le faci de fiecare data!
loading...

Fierberea pastelor sau spaghetelor vizibil arata destul de usor, dar multe lucruri pot merge prost. Descoperiti cum sa preveniti lipirea si modul in care puteti profita de apa in care acestea au fiert.

Si cel mai important, care sunt cele 5 greseli pe care aproape toata lumea face la fierberea pastelor:

1. Folositi un vas foarte mic pentru gatit
Atunci cand vorbim despre paste, marimea este foarte importanta si anume este important sa le gatiti intr-un vas mare cu apa, pentru ca in timpul prepararii, produsele se vor fi extinde si vor necesita o multime de spațiu. Daca nu utilizati suficienta apa, ele vor deveni moi si lipicioase.

2. Puneti prea devreme sare in apa
Expertii spun ca ar trebui sa fie mentionat faptul ca nu ar trebui sa puneti sare prea devreme in apa atunci cand o fierbeti – chiar inainte de a pune macaroanele sau spaghetele. Ele vor absorbi prea tare sarea. Prin urmare, nu adaugati sare la inceputul pregatirii pastelor.

3. Puneti uleiul in apa
Multi oameni adauga ulei in apa, deoarece au auzit ca atunci pastele nu se vor lipi. Aceasta problema se va decide prin agitare in mod regulat in timpul fierberii. Evitati sa mai adaugati ulei, deoarece se va crea un strat gras pe paste, motiv pentru care sosul de rosii va aluneca de pe ele.

4. Se strecoara pastele
Prin aceasta procedura se inlatura de fapt, gustul si amidonul natural, care se gaseste in apa in care au fiert pastele. In loc sa le strecurati, mai bine serviti-le in mod direct cu o furculita sau cu o lingura cu gauri.

5. Aruncati apa in care ati fiert spaghetele
O cantitate mare de amidon mentionat anterior ramane in apa, dupa fierbere, si bucatarii recomanda ca exact cu aceasta apa trebuie sa gatiti sosul pentru spaghete. In acest fel, nu veti mai adauga faina.

loading...
5 greseli pe care le facem toti cand fierbem macaroane si spaghete. Si tu le faci de fiecare data!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...