Asa faci cea mai buna SALATA BOEUF. Ingredientul GRESIT pe care toate gospodinele il folosesc

Data: 11/04/2016
Asa faci cea mai buna SALATA BOEUF. Ingredientul GRESIT pe care toate gospodinele il folosesc
loading...

Pregătirile pentru Paşte încep cu multă vreme înainte. Gospodinele întocmesc din timp meniul pentru masa festivă, însă nelipsitul preparat din fața familiei este salata boeuf.

Nu ai cum să dai greș dacă se respectă câțiva pași simpli. În primul rând ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.

Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele, scrie realitatea.net.

Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

loading...
Asa faci cea mai buna SALATA BOEUF. Ingredientul GRESIT pe care toate gospodinele il folosesc
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...