Prajitura Ecler, fara coacere! Iata cat de simplu se prepara

Data: 29/12/2015
Prajitura Ecler, fara coacere! Iata cat de simplu se prepara
loading...
  • 500 g biscuiti dietetici (din faina integrala), neindulciti
  • 2 plicuri (100 g fiecare) budinca de vanilie instant (in functie de preferinte, poti folosi budinca de ciocolata)
  • 3 ½ cani lapte
  • 300 ml frisca lichida
  • Pentru glazura:
  • 5 linguri cacao
  • 1 ceasca zahar
  • 5 linguri unt (la temperatura camerei)
  • 5 linguri lapte caldut

Prajitura Ecler, fara coacere se face foarte repid si usor si este delicioasa. Este o prajitura fara coacere, de aceea nu necesita mult timp petrecut in bucatarie.

Amesteca toate ingredientele de mai sus pana se omogenizeaza. Mai adauga putin zahar, dacaglazura ti se pare prea subtire si vrei sa o ingrosi. Daca e prea groasa, mai adauga putin lapte, pentru a o subtia, scrie kfetele.ro.

Mod de preparare
Bate frisca. Intr-un bol, amesteca bine budinca de vanilie si laptele, apoi toarna amestecul peste frisca.

Prajitura Ecler, fara coacere

Intr-o tava dreptunghiulara, de aproximativ 23 x 33 cm, pune un strat de biscuiti maruntiti, peste care adaugi jumatate din budinca, apoi un alt strat de biscuiti, peste care torni cealalta jumatate de budinca si ultimul strat de biscuiti, apoi glazura.

Tine prajitura ecler la rece peste noapte sau cel putin 4 ore inainte de a o servi.

loading...
Prajitura Ecler, fara coacere! Iata cat de simplu se prepara
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...