Cel mai rapid desert proaspat FARA COACERE. Prajitura fresh cu biscuiti si capsuni

Data: 25/04/2016
Cel mai rapid desert proaspat FARA COACERE. Prajitura fresh cu biscuiti si capsuni
loading...
  • Pentru baza:
  • 200 g biscuiti macinati
  • 100 g unt sau margarina
  • 100 g migdale, alune sau nuci tocate
  • Pentru crema:
  • 300ml crema de patiserie
  • 150 g zahar pudra
  • 10 g gelatina
  • 6 linguri de apa
  • 3 linguri de suc ​​de lamaie
  • 500 gr capsuni si alte moi fructe
  • 300 ml smantana
  • frisca pentru decor

Fara indoiala acesta este cel mai rapid desert proaspat care nu necesita FARA COACERE. Uite cum se prepara prajitura cu biscuiti si capsuni.

Metoda de preparare prajitura cu biscuiti si capsuni
Peste biscuitii si migdalele zdrobite se adauga untul topit si se amesteca bine cu mainile, apoi se pune amestecul in partea de jos a unei formei unse bine cu un diametru de 22 sau 24 cm (se poate acoperi cu hartie de copt). Se pune in frigider in timp ce preparati crema.

Cum se prepara crema:
Mai intai se inmoaie gelatina in apa rece, sa se umfle. Bateti crema de patiserie cu zaharul pudra, apoi se adauga smantana, zeama de lamaie si se amesteca din nou pana la omogenizare.

Puneti gelatina umflata in cuptorul cu microunde sau in apa la foc mic pentru a se topi, apoi se prelinge la amestecul de smantana si in mod constant se bate cu un mixer. Se scoate forma din frigider tava unde ati pus amestecul de biscuiti zdrobiti si se aranjeaza cateva fructe la alegere taiate in bucati, apoi se toarna crema rezultata.

Decorati prajitura cu frisca dupa cum se doreste. Aveti posibilitatea sa presarati cu ciocolata alba data printr-o razatoare pe partea de sus si sa aranjati mai multe fructe proaspete. Pofta buna!

loading...
Cel mai rapid desert proaspat FARA COACERE. Prajitura fresh cu biscuiti si capsuni
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...