Cea mai usoara prajitura din lume. E perfecta pentru gospodinele ocupate!

Data: 09/04/2016
Cea mai usoara prajitura din lume. E perfecta pentru gospodinele ocupate!
loading...
  • 4 oua
  • 500 g zahar
  • 500 g faina
  • 250 ml lapte
  • 200 ml ulei de floarea - soarelui
  • 400 g gem
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • 1 pachet de praf de copt

Daca sunteti o gospodina ocupata si nu aveti timpul necesar pentru a sta in bucatarie sa pregatiti diverse deserturi pentru familie, atunci trebuie sa incercati aceasta prajitura care se prepara intr-un timp foarte scurt.

Metoda de preparare cea mai usoara prajitura
Ouale se bat cu mixer, se adauga treptat zaharul pana se topeste. Apoi se adauga toate celelalte ingrediente (cu exceptia gemului) si amestecul este amestecat bine pana devine omogen.

Aluatul este impartit in doua jumatati. Se unge si se presara cu faina o tigaie cu un diametru de 34 cm si se coace doar o parte din aluat la 180 de grade aproximativ 15 minute. Apoi se scoate din cuptor, iar pe partea de sus generos se unge cu gem si se acopera apoi cu restul de aluat. Se da la cuptor timp de 15 minute.

Se lasa prajitura sa se raceasca si apoi se taie in cuburi. Se presara cu zahar pudra. In functie de preferintele fiecaruia, se poate creste doza de marmelada sau gem. Sa aveti pofta!

loading...
Cea mai usoara prajitura din lume. E perfecta pentru gospodinele ocupate!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...