Muschi de porc la gratar

Data: 05/03/2013
Muschi de porc la gratar
loading...
  • coaja de la o lamaie
  • ¾ ceasca suc de lămâie
  • ½ ceasca ulei de măsline
  • 6 catei de usturoi, piure
  • ½ lingurita de rozmarin proaspat
  • 1 lingura frunze proaspete de cimbru
  • 2 linguri mustar Dijon
  • 2 fileuri de porc
  • piper negru proaspat macinat

Mirosul de carne de porc si de rozmarin se completeaza perfect, ca si cand aceasta combinatie a fost una perfecta.
Muschi de porc la gratar

Plăcerea gustului este uimitoare, mai ales servit cu iubire.

Metoda de preparare muschiulet de porc la gratar
Combinati coaja de lamaie, suc de lamaie, ulei de masline, usturoi, rozmarin, cimbru, mustar, 2 lingurite sare. Se pune carnea intr-o punga de plastic pentru gătit si se adaugă sosul. Sigilati în asa fel încât sa nu prinda aer. Punti la marinat în frigider pentru cel putin 3 ore.

Se gateste pe gratar cu cărbune, dar dacă acest lucru nu este posibil, se poate prepara si pe grătar acoperit. Scoateti carnea de la marinat, se pune pe gratarul incins si se presara cu piper si sare.

In functie de temperatura, gatiti aproximativ 15/20 minute, intorcand de mai multe ori pentru ca friptura sa se patrunda bine pe ambele părti.

Atunci când carnea este gătită, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa vasul sa stea 10 minute. Se serveste fierbinte, cu garnitura de legume fierte la abur, cartofi sau orez.

loading...
Muschi de porc la gratar
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,60 out of 5)
Loading...Loading...