Friptura de pui cu zeama de lamaie

Data: 06/08/2014
Friptura de pui cu zeama de lamaie
loading...

Reteta de friptura de pui cu zeama de lamaie este o delicatesa culinara pe care o puteti servi oricand alaturi de familia dvs.

Este o friptura marinata intr-un sos cu lamaie, soia, usturoi si condimente. Carnea de pui se va fragezi odata cu inmuierea in sosul cu zeama de lamaie, iar gustul va surprinde pe oricine.

Ingrediente
1 ceasca de suc proaspat de lamaie
sos de soia 1 ceasca
1 catel de usturoi, tocat
un varf de cutit de sare
piper
ghimbir
900 g carne de pui fara piele (piept)

Preparare Friptura de pui cu zeama de lamaie
1. Intr-un vas de copt, se amesteca sucul de lamaie, sos de soia, usturoi macinat, sare, ghimbir si piper.

2. Adaugati carnea de pui si marinati, dupa care se lasa sa stea timp de 2-3 ore la frigider.

3. Preincalziti cuptorul la 160 de grade. Umpleti vasul de copt. Aruncati sosul si se transfera carnea de pui la tigaie. Coaceți timp de 1 ora.

4. Scoateti puiul din cuptor si se lasa timp de 5 minute. Taiati si serviti.

loading...
Friptura de pui cu zeama de lamaie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...Loading...