Friptura de pui cu umplutura picanta de nuci

Data: 02/09/2014
Friptura de pui cu umplutura picanta de nuci
loading...
  • 300 ml supa de pui
  • 75 ml de lapte
  • 2 oua
  • piper pentru gust
  • sare dupa gust
  • 1 crenguta de patrunjel
  • 100g nuci
  • 3 felii de paine alba
  • 50 g unt
  • 1 capatana de ceapa
  • 1 pui

Friptura de pui cu umplutura picanta de nuci, este ideala pentru o ocazie mai deosebita in familie.

Aceasta reteta de friptura umpluta cu nuci este extrem de frageda, iar cu ajutorul acelei umpluturi, carnea poate fi servita fara garnitura. Nici sosul nu este de aruncat. Carnea aceasta cu sosul din supa de pui si alte mirodenii este excelenta.

Reteta de friptura de pui cu umplutura picanta de nuci vine la pachet cu un amestec de nuci tocate, paine taiata cubulete si inmuiata in lapte, alaturi de condimente verzi. Mmmm, delicioasa.

Timp: 75 min.
Nivel: usor

Preparare friptura de pui cu umplutura picanta de nuci
Spalati si uscati carnea de pui. Tocati fin nucile.

Painea se taie in cuburi si se toarna peste ea laptele cald. Dupa aceea se toaca patrunjelul. Intr-o tigaie se incinge ulei si se prajeste ceapa pana devine aurie.

In painea inmuiata se adauga nucile, patrunjel, ceapa prajita, oua, sare si piper dupa gust. Se amesteca de mai multe ori.

Umpluteti puiul cu umplutura de mai sus si coaseti la deschidere, dupa care se pune carnea de pui intr-o tigaie adecvata.

Adaugati sare si piper dupa gust. Se toarna supa si se coace timp de aproximativ o ora intr-un cuptor la 200 grade, preincalzit.

Dupa coacere se poate servi cu muraturi. Pofta buna

loading...
Friptura de pui cu umplutura picanta de nuci
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...Loading...