Carne de pui cu legume sote

Data: 13/09/2014
Carne de pui cu legume sote
loading...

In doar 45 de minute puteti pregati cea mai delicioasa carne de pui cu legume sote, pe care o puteti servi alaturi de familia dvs.

Reteta de pui cu legume este foarte simplu de gatit si se potriveste oricarei gospodine. Carne frageda, legume, vin si putin sos, alaturi de condimentele necesare. Asta e tot ce trebuie sa faceti pentru a servi carne si legume sote.

Timp: 45 min.
Nivel: usor

Ingrediente
5 g de sare
5 g piper alb
5 g oregano
10 g cimbru proaspat
50 ml de vin alb
10 g sos de chili dulce
1 ardei galben
100 g dovlecel
100g rosii cherry
100 de grame de vinete
300 g file de pui

Preparare pui cu legume sote
Se spala bine carnea de pui, se indeparteaza partile subtiri de grasime, dupa care se taie bucati pe un fund de lemn. Se lasa deoparte. Se indeparteaza semintele din ardei, dupa care se taie cubulete alaturi de vinete si dovlecei.

Intr-o tigaie intinsa, se pune la prajit carnea de pui, dupa care se adauga la aceasta legumele tocate (dovlecei, vinete si ardei). Prasjiti frumos si se adauga vinul alb.

Cu cinci minute inainte sa se indeparteze de pe foc, taiati rosiile cherry in jumatate si se adauga in tigaie.

Asezonati cu sos chili, sare, piper alb si oregano. Inainte de servire, garnisiti cu cimbru.

loading...
Carne de pui cu legume sote
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...Loading...