A umplut ceapa cu un amestec de carne tocata si a infasurat totul in bacon. Trebuie sa incerci si tu reteta asta

Data: 03/03/2016
A umplut ceapa cu un amestec de carne tocata si a infasurat totul in bacon. Trebuie sa incerci si tu reteta asta
loading...
  • 2 cepe
  • 500 gr carne de vita
  • 1/4 ceasca patrunjel tocat
  • 1/4 ciuperci tocate
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1/4 cana de pesmet
  • sunca
  • 1 sticla de sos de gratar

Nu este nimic mai bun decat o companie buna si o mancare pe masura. Asa ca astazi va aratam o reteta uimitoare care este extrem de usor de preparat si cu care va veti impresiona toti musafirii.

Pentru a incepe sa gatiti acest preparat delicios, se incalzeste cuptorul la 220 de grade. Se curata ceapa si se taie in jumatati, apoi se scot fasiile cele mai mari de ceapa pentru a le utiliza la gatirea acestui fel de mancare, iar restul se taie marunt.

Se amesteca carnea de vita, ceapa tocata, patrunjelul, ciupercile, zaharul, condimentele si pesmetul intr-un castron mare. Din acest amestec faceti niste chiftelute astfel incat acestea sa poata fi prinse intre doua foi de ceapa, apoi inveliti-le in bacon, asa cum se vede in imaginile de mai jos.
A umplut ceapa cu un amestec de carne tocata si a infasurat totul in bacon. Trebuie sa incerci si tu reteta asta

Aveti posibilitatea sa utilizati scobitori pentru a prinde sunca. Se coc intr-o tava la 220 de grade C timp de 40 minute. Se acopera bilele cu sos de soia si se coace timp de inca 5 minute.

Rezultatul va fi completarea perfecta pentru o petrecere de vara! Acest fel de mancare cu ceapa este si dulce si sarat! Va rugam sa impartasiti aceasta reteta, daca v-a placut!

loading...
A umplut ceapa cu un amestec de carne tocata si a infasurat totul in bacon. Trebuie sa incerci si tu reteta asta
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...