Milkshake de capsuni cu ciocolată

Data: 05/03/2013
Milkshake de capsuni cu ciocolată
loading...
  • 3 jumatati cesti de felii de căpsuni
  • 2 cupe inghetata de vanilie
  • 1 cană de lapte
  • Pentru acoperirea cu ciocolata
  • 1/4 ceasca unt
  • 1/2 cană de chips-uri cu ciocolată
  • 1/4 ceasca de cacao pudră

Un shake delicios este întotdeauna o optiune bine aleasa, dacă sunteti în căutarea unei scurte pauze, sau poate pur si simplu o băutură bogată si răcoritoare.
Milkshake de capsuni cu ciocolată

Suna foarte tentant aceasta reteta de milkshake de capsuni cu baie de ciocolata? Ar fi imposibil să nu aibe gust delicios. La urma urmei, cine poate rezista căpsunilor si ciocolatei?

Propunerea noastra de azi este o combinatie fantastică de ingrediente dulci. Foarte usor de găsit în orice bucătărie sau orice magazin.

Milkshake de capsuni cu ciocolată
Metoda de preparare milkshake de capsuni cu baie de ciocolată
Pregătirea acestei retete este într-adevăr foarte simpla, dar asta nu înseamnă că această nu e la fel de delicioasa pe cat pare.

Pentru inceput, plasati capsunile taiate felii într-un blender si puneti cana de lapte. Bateti la viteza medie, dupa care cresteti viteza si după se invart pana cand ingredientele sunt amestecate uniform.

Milkshake de capsuni cu ciocolată
Adaugati prima cească de inghetata de vanilie in blender si asteptati să se dizolve în lapte si căpsuni. Apoi re-adăugati altă portiune de înghetată.

Dacă vă place, puteti presara un pic de zahăr pentru a îndulci si bateti in continuare. Puneti amestecul în cupe sau pahare frumoase, si puteti începe sa glazurati cu multa ciocolată.

Pentru baia de ciocolata, topiti untul în cuptorul cu microunde până când apar bule mici. Adăugati fulgi de ciocolata si asteaptati, de asemenea, sa se topeasca. Dacă este necesar, puteti înlocui ciocolata in cuptorul cu microunde timp de câteva minute. Adaugati pudra de cacao si gata!

loading...
Milkshake de capsuni cu ciocolată
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...Loading...